Sejr til Atterupgaards Orthilia og Fiona Bigwood i Joosland i dag

GBR foran NED

Desværre har stævnearrangører fra Holland valgt ikke at live streame fra stævnet, så det er begrænset til lidt "nørderi" ud fra de individuelle karakterer og kommentarer.

75,640% til dagens vinder par Tille og Fiona, som vi ikke har set til start siden sidste års EM i Aachen.

Efter en lang og velfortjent vinter er parret skarpe tilbage i flot form i dagens CDI3 Grand Prix i Joosland i Holland. På protokollen ligner det at parret havde en lille uoverensstemmelse i fremadridningen, ligesom der også var et lille "hak" i zig-zag galoppen.

Også GLOCK´s Undercover var tilbage på banen for første gang efter EM i Aachen - desværre umiddelbart med et noget uventet resultat. Parret slutter med 70,220% - ekvipagens laveste score nogensinde.

Anne van Olst var til start med Vorst, parret slutter som nr. 12 med 68,760%. Om turen fortæller Anne: "Jeg havde generelt en rigtig god tur, men desværre med fejl i etterne." 

Feltets anden danske ekvipage Carina Nevermann Torup og Sirikit slutter som nr. 18 med 67,280%.

Om dagens klasse fortæller Susanne Baarup som sad med i dag som dommer M: "Det blev spændende, men ikke helt som man kunne forestille sig. Fiona var klar vinder og Madeleine nr 2. Undercover var rigtig spændt og bakkede i en Piaffe, så det var et 1-tal på skalaen.

Ellers mange gode heste, men også mange fejl. Men helt sikkert også første udendørs stævne for mange. En rigtig stor klasse med 38 startende, hvor vejret heldigvis var godt for alle ekvipager."