Zeeland Outdoor i Holland med mere dansk succes

Grand Prix Special

Dobbelt sejr til britiske Fiona Bigwood med super hoppen Atterupgaards Orthilia

Bedst mulige start på 2016 med dobbelt sejr til den danskavlede Atterupgaards Orthilia og Fiona Bigwood til årets første udendørs stævne. Parret viser iflg. pointtavlen at de er klart hot emne til det britiske team i Rio.

Anne van Olst og Vorst bliver flot placeret som nr. 4 med 69,686%. Om dagens tur fortæller Anne: "Det gik rigtig godt. Super piaffe og passage ture. Gode serier. Første pirouette lidt i to dele. Tidlig overgang til trav. Det er altid lidt ærgerligt med dommer forskel." (4-2-7-3-5).

Carina Nevermann Torup og Sirikit slutter flot deres første udenlandske internationale stævne af med en 7. plads og 67.510% i dag. 

Youngrider 

I dagens individuelle test blev danske Rose Marie Bang Henriksen og DV guldmedaljehoppen Donna Silver best placerede danske ekvipage som nr. 10 med 69.686%.

Om dagens tur fortæller Rose: "Jeg havde en god tur i dag, kun med enkelte fejl. Vi havde god bæring og holdning hele vejen rundt. Donna var som altid en suveræn ven på banen, men jeg skal stadig lære hvordan knapperne sidder på "Den Hvide Dame". Men ligesom alt andet, så bliver man jo kun bedre, hvis man øver sig.

Vores trænerskift sidste sommer bærer nu frugt. Jeg føler for alvor at den nye træning fungerer rigtig godt. Nu glæder vi os bare til igen at ride i de super omgivelser her i Holland til A-finalen i morgen." 

Junior

Celine Silfen og Romio Højris vandt igen i dag deres 2. internationale start i den individuelle test. Flotte 73.553%.

I morgen står den på kür finale, hvor træner Cathrine Dufour fortæller at det der en kür med mange flotte skift i musikken og en rolig koreografi, som understøtter det Romio og Celine er bedst til.