Super timing og skarphed på bogstaverne

At få tingene til at se lette ud

Fiona Bigwood og Atterupgaards Orthilia med drømmetur Grand Prix Special i dag i Saumur til 79,196% - danske Leif Tørnblad havde ekvipagen 1% højere over de magiske 80%! 

Og det var en magisk tur. Øvelsesmæssigt bringer ekvipagen ingen svagheder, og det lyder alligevel lidt absurt når man med en score på knap 80% kan sige at der stadig er plads til forbedringer. Teknisk bliver det første changement i toer serien med samlede bagben og den 2. pirouette bliver knap helt korrekt i formen. 

Hele turen er Fiona top skarp på bogstaverne og ekvipagen viser en både sjælden samhørighed og kvalitet. 

Debut med 73% må siges at være godkendt i international Grand Prix Special  

Anders Dahl og Selten HW viste en super flot og harmonisk tur i deres allerførste Grand Prix Special sammen nogensinde. 

En fejlfri tur med masser af kvalitet. Super flot og regelmæssig passage. God piaffe, selvom det ser ud som Anders skal arbejde lidt ekstra for den første, mens den efterfølgende bliver i god balance og med gode overgange. Dejligt flow i zig-zag galoppen, og god kontrol af pirouetterne. Parret slutter flot af ad midten. Ikke ret mange ekvipager kan mønstre en 73% international debut tur som den i dag. 

Ulrik Mølgaard og Michigan viser også en solid tur. Et par mindre ting indløber, idet det ser ud til at en flue genere i den første travtraversade, overgange til galop fra passage bliver med forkert changement og desværre en ærlig fejl i toer serien. Dejligt at se Michigan tilbage i super god form og Ulrik rider hele turen med godt overblik og power hvor der er muligheder. 

Se resultatet af klassen her.