To af dagens vindere klar til nye udenlandske udfordringer

Masser af sport i solen på dyrskuepladsen i Odense igen i dag

Dagens første klasse Intermediaire I var for de helt morgenfriske, da første rytter red ad midten kl. 7.30.

Next stop Nürnberger Burg-Pokal?

Dagens vinder blev Daniel Bachmann Andersen med Blue Hors Don Olymbrio. Selvom ekvipagen ikke har været sammen så længe, så virker begge parter som om, at de er tilfredse i hinandens selskab. Fin harmoni og samspil hele vejen. Endnu mangler der lidt mere styrke i trav øgningerne og serierne som er med god kvalitet svinger også let. Et par som kunne være super emne for at prøve kræfter med den tyske ungheste turnering Nürnberger Burg-Pokal, som er for de 7-9 års heste på Prix Sct. Georg niveau. 

Se resultatet af klassen her. 

Next stop EM for U25?

U25 Grand Prix klassen tog Nanna Merrald sig helt og holdent af igen - knap 5% foran nærmeste konkurrent. Nanna rider den store Akondo let og kvikt hele turen, og han svarer ubesværet, med power og go. Bløde smidige trav traversader, skarpe overgange til passage, let og ubesværet ind og ud af regelmæssig aktiv piaffe ture. Serier som Nanna angriber, og som bliver flotte og gennemsprungne. Super flotte galop pirouetter. Akondo formår at både korte galopspringene og samtidig bevare aktiviteten og springet, kombineret med at han sætter sig super flot. 

Næste måned står den på EM for U25 i Hagen. Her er Nanna og Akondo uden tvivl et meget skarpt kort for Danmark. De danske deltagere er dog ikke officielt udpeget endnu, men med weekendens præstationer, er billetten jo indelysende. Iøvrigt bruger hollænderne stævnet i Odense som iagttagelse inden EM. 

Se resultatet af klassen her.