Fidertanz afkom gør sig særdeles positivt bemærket i lille-tur i Wiesbaden

Avlshingstene Foundation e. Fidertanz / De Vito, Tannenhof´s Fahrenheit e. Fidertanz / De Niro og Fiderdance e. Fidertanz / Don Schufro viste super ridemæssige kvaliteter i Wiesbaden.

Og fælles for ihvertfald de to første nævnte Foundation og Fahrenheit er at de også avlsmæssigt har noget at byde på (sidst nævnte Fiderdance har H2R ikke rigtig set afkom efter endnu). 

Den mest brugte hingst af de tre i avlen, er jo uden tvivl Foundation som nu rides af Matthias Alexander Rath. En hingst som medbringer naturlig smidighed i alle 3 gangarter, med stort plus i galoppen. 

Tannenhof´s Fahrenheit med Leif Hamberger i sadlen var jo sidste år finalist i Nürnberger Burg-Pokal turneringen. En hingst som ikke er så meget brugt i avlen endnu, men sidste års "spot light" i sporten vil helt sikkert få flere avlere til at vælge ham. Ud fra hans føl, ser det også ud til at være en herre som giver sin smidighed og sit udtryk klart videre. 

Fiderdance med Falk Rosenbauer i sadlen har faktisk altid lignet en sporthest - nok mere end en avlshingst. Og sportsligt ser det også ud som om han nu som 7 års har super kvaliteter at byde på inde på banen. 

Fælles for alle 3 hingste er også at de går med naturlig power og masser af udtryk. 

Og når man nævner Fidertanz er det jo naturligt også at nævne hingsten Franziskus som jo rides af Ingrid Klimke. Her er initiativet dog ofte alene på rytterens foranledning, og det minder meget om en form for kompromis, når man følger deres fælles ture inde på konkurrencebanerne.