45 startende i CDI3 Grand Prix klassen i dag i Compiégne i Frankrig

Næste sidste ekvipage i maraton klassen var stor favoritten Carl Hester med Nip Tuck. Inden startsignalet var givet var det med et par runder rundt på banen, og her var Nip Tuck tydeligt ikke helt tryg ved "beplatningen" rundt om banen, og Carl Hester mindede lige den store vallak kraftigt om opgaven som lå foran dem, inden han vendte ad midten. Undervejs var det dog med lidt store øjne langs hegnet, men uden øvelsesmæssige fejl. En tur hvor Nip Tuck under vejs falder  mere og mere til i "de farlige" omgivelser. Parret slutter af med 74,160%.

Adelinde Cornelissen og hingsten Aqiedo havde deres internationale debut i dag. En tur som hele turen var fuld kontrolleret og generelt med rigtig god kvalitet. Adelinde rider i vanlige stil, og det ser ud til at fungere rigtig godt. Pointmæssigt synes kvaliteten godt at kunne have trukket et par procenter mere end de 71.800%.

Anders Dahl og Selten HW viser igen at de har noget ekstra at byde på internationalt med parrets  71,500% i dag. Skarp og udtryksfuld trav tur, lidt spændte piaffe ture, og serierne mangler at være lidt mere gennemsprungne i changementerne til venstre. Men parret viser et overordnet imponerende billede og bliver placeret som nr. 5.

Anne van Olst og Zidhane viser endnu engang en stabil tur uden øvelsesmæssige fejl. Flotte piaffe / passage ture, serierne bliver med en smule spændinger. Generelt et harmonisk og udtryksfuldt billede. Ekvipagen slutter i flettet som nr. 7 med 69,480%.

Henriette Andersen og Flavio viser med dagens tur, at de helt sikkert også vil være med i toppen af britisk dressur. Ulrik Mølgaard og Michigan viser en fejlfri tur med dejlig sving og go, men hvor man godt kunne ønske sig lidt mere volume i piaffen. Den 2. pirouette mangler lidt mere centrering. Flotte serier.

Den fulde resultatliste foreligger endnu ikke.