Så er Ringsted Rideklub klar med DRF's Ungh. champ. m/kval. t/Falsterbo & UVM iagtt.

Søndag går det løs i Ringsted

Årets første 4 års kvalifikation er med 31 startende ekvipager.

Se startlisten her. 

I 5 års klassen som jo tæller kvalifikation til mellemrunden, kvalifikation til Falsterbo samt UVM iaggtagelse er det bl.a. med vinderen af Dansk Varmblods Unghestechampionat Jukebox e. Jazz med Michael Søgaard i sadlen. Derudover er det også med 10-10 hoppen (karaktererne fra Charlotte Dujardin til årets fremmedryttertest i Herning) F.A. Hallow e. Tailermade Temptation med Lotte Straarup i sadlen. Feltet tæller iøvrigt flere højt placerede unghest fra året Unghestechampionat i Herning. 

Se startlisten her. 

6 års klassen er med gensyn med bl.a. First Ballerina Macohl e. Fürstenball med Katrine Kraglund i sadlen. Det er altid meget spændende at se de "nye" 6 års heste, bl.a. fordi det også er her UVM hestene også skal findes. 

Se startlisten her.