World Cup i Lipica i Slovenien

Selvom der ikke er livestreaming fra Lipica i Slovenien, så sidder Susanne Baarup med i dommerpanelet, i World Cuppen som dommer ved C og i CDI3 turen som dommer ved H. Fra førstedagen fortæller Susanne Baarup:

"Generelt var det ikke klasser med den højeste kvalitet, men de 2 russiske ekvipager i World Cup klassen red godt. Vinderen Tatiana Miloserdova med Awakening havde gode piaffe/passage ture, og Elena Sidneva med Romeo Star red en flydende tur uden fejl, og det kommer man langt med på det niveau.

Vinderen i CDI3 Grand Prix klassen var ikke stort gående, men havde piaffe/passage til 8, så det gav klart udslaget. Ulla Salzgeber var til start med hendes 8 års hest Sir Simon e. Samarant / Florestan I. En imponerende hest, men som endnu er noget grøn og uerfaren, men bestemt med potentiale." 

DV vallakken Smeyer Sopran e. Soprano / Akinos med schweiziske Marcela Krinke Susmelj bliver placeret som nr. 2 i World Cup Grand Prix klassen med 68.820%. Om Sopran fortæller Susanne Baarup; "Siden Neumünster har han udviklet sig rigtig positivt, med en stabil tur med bl.a. god passage."

Se resultatet af CDI3 GP klassen her.

Se resultatet af CDI-W GP klassen her