Dansk avlet og ejet hest vinder CDI4 Grand Prix i Hamborg

CDI4 Grand Prix sejr med 72,320%

De gode takter fra forrige weekend i Hagen medbragte Hubertus Schmidt i dag igen sammen med den 12-årige DV vallak Hedelunds Mefisto e. Michellino opdrættet af Rikke Kvist og ejet af Vivi og Christian Vang-Lauridsen. 

Ikke så ofte er det en både dansk avlet og dansk ejet hest, som står som vinder af en international CDI4 Grand Prix. Hubertus Schmidt medbringer en helt særlig timing, og kombineret med Mefisto´s kvaliteter giver det en fortjent sejr. Eneste lille ting er frem mod den første galoppirouette hvor Mefisto tager noget der ligner et travtrin - det koster naturligvis. 

Spanske Borja Carrascosa og den 14-årige hoppe Wonder ser ud til at have fundet sammen på nærmest rekordtid, da Borja iflg. Eurodressage først har overtaget Wonder i marts fra spanske Jordi Domingo. Wonder bevæger sig let og aktivt af jorden hele vejen i en god lukket form. Gode piaffe og passage ture, og generelt er Borja´s timing og indvirkning nydelig under vejs. 

Nathalie og Fabienne viste skarp form i dag, og bliver placeret som nr. 5 med 69,9%. Hele vejen er Fabienne skarp og svarer godt på signalerne fra Nathalie, og lader sig kontrollere under vejs. I den frie skridt er Fabienne en smule på tæerne. En fejlfri tur hvor der stadig er nogle procenter at hente lover godt for sæsonen.  

Nikolai Kowalski og Gevelts Donna Tella lægger skarpere ud i traven i dag end sidst, men desværre indløber der dyre fejl i begge serier. Parret slutter med 64.220%.

Se resultatet af klassen her.