Unee BB og Jessica von Bredow-Werndl med let Grand Prix Special sejr

Tyske Jessica von Bredow-Werndl har lidt overraskende valgt at have Unee BB med i CDI3 turen, men hoppen Zaire skal gå CDI5 turen. 

Dagens Grand Prix Special blev derfor også en let "walk over" for parret som sikrede sig sejren med 76,137%. Rutineret og meget skarp på bogstaverne i trav og passage turene. Super god skridt tur. Den 2. piaffe tur bliver lidt ubalanceret. Der indløber fejl i anspringet til galop fra passage. I toerne bliver et enkelt changement med samlede bagben. I etterne på midterlinien hoster Unee et par gange og trækker Jessica noget med fremover - dog uden fejl.

Fohlenhof´s Rock´n Rose med Dorothee Schneider viser en flot tur. Det er tydeligt at de helt afspændte og flydende piaffe ture bliver en gang meget fornuftig kompromis ridning fra Dorothee. For få piaffe trin, men bevarer alligvel roen - super flot rytter timing. Iøvrigt dejlig form og kvalitet, dog med det lille men at det kniber med den klare takt i skridt turen i dag. 

Super hoppen Della Cavalleria OLD med Victoria Max-Theurer er ved at vokse sig ind til Grand Prix rækkerne. Flot form og let kontakt. Man kunne godt ønske sig lidt mere initiativ til piaffe turene. Super fri skridt, mens det kniber med takten i den samlede skridt. Fejl i både toere og de 15 ettere i dag. God kvalitet i pirouetterne. 

Se resultatet af klassen her.