CDI4 Grand Prix i Roosendaal

Danskerne

3 danske ekvipager var oprindelig klar til dagens Grand Prix/Grand Prix Special tur. Desværre blev det kun Anne van Olst med Zidhane som var til start i klassen. 

Daniel Bachmann og Loxana kom desværre aldrig på banen, da Loxana blev pludselig halt på opvarmningen. En skuffet Daniel fortæller: "hun var rigtig fin på opvarmningen, og pludselig ud af den blå luft bliver hun halt 5 minutter før vi skal på banen, utrolig ærgerligt."

Om dagens tur fortæller Anne van Olst: "Han snublede engang i første passage efter skridten, og så gik galopanspringet fuldstændig i kage. Super gode traversader, øgninger, piaffe og overgange. Kunne være med lidt mere power i passagen, men jeg prøvede at ride den lidt flad for at får det afslappet. Serier var gode og piroutterne var ok. Han er super ærlig, og viser hver gang bedre og bedre form, men selvfølgelig et par dyre fejl i dag."

Mikala Gundersen og My Lady skulle oprindelig have redet med i GP/GPS turen, men har meldt over i kür turen i stedet, og skal derfor først starte i morgen. 

Lidt mystisk at landstræneren ikke vælger at ville se alle danske ekvipager i GP/GPS turen.

Amerikanerne i toppen

Stævnet i Roosendaal er sidste "stop" for britiske Fiona Bigwood med Atterupgaards Orthilia inden OL. Anders Dahl er med på sidelinien i weekenden, og fortæller om parrets tur: "Det var optimale forberedelser med opvarmning hvor Orthilia var super afspændt. Helt umotiveret snubler Orthilia i den første frie trav og spring i galop, og efter zig-zag galoppen kniber det en smule med at bevare balancen, det giver desværre et par toere inden etterne startes." 

Ekvipagen bliver placeret som nr. 3 med 75,780% efter Steffen Peters med Legolas som vinder foran landsmanden Laura Graves med Verdades.

Hos britterne "mangler" man også stadig 4. manden

Spencer Wilton har Super Nova II med og Gareth Hughes har Classic Briolinca med til start efter en skadespause. Begge ekvipager formodes at være en del af det britiske team som stiller hold til Rotterdam.

Se resultatet af klassen her.