Come back sejr til Danielle Heijkoop med Siro

Danske Hans-Christian Matthiesen sad med i dagens dommer team ved H, og H2R har fanget ham for lidt kommentarer fra dagens klasse.

Dagens CDI4 Grand Prix klasse (kür tur) blev vundet af hollandske Danielle Heijkoop med hendes 17-årige Siro som har været ud i en længere periode med en skade.

"Det var en sund og fit Siro tilbage på banen. Øgningerne er meget konservative. Super flot passage og piaffe ture, og specielt den sidste midterline er helt helt sublim set fra min plads i dag. 73.980%

Dagens nr. 2 Cennin med Madeleine Witte-Vrees er en hest med et kæmpe potentiale, desværre er der indimellem nogle kontakt problemer hvor Cennin er meget stærk. Masser af kvalitet hele vejen med en fejlfri tur. 73,020%

Den unge Rosamunde med Steffen Peters går en flot balanceret travtur, i galopturen bliver Rosamunde momentvis lidt snæver og det bliver en smule usikkert. 72,220%

Mikala Gundersen og My Lady viser en god runde som er stabil og positiv. Momentvis lidt snæver form, løber lidt i øgningerne og kunne godt være mere fin-timet i overgangene," fortæller H.C. fra dagens Grand Prix klasse. 71,420% 

Se resultatet af klassen her.