Chef må jeg få ferie nogle dage i august - por favor?

Nogle gange kan det være lidt svært at få ferieplanen til at gå op og tilgodese alles ønsker, men præcist i år, er der vidst ikke nogen tvivl om at Helgstrand Dressage rytteren Severo har fået førstevalg. Han har nemlig lige vundet sølvmedalje til de spanske mesterskaber sammen med Lorenzo og dermed også uden tvivl udløst en billet til OL i Rio for det spanske team. 

3 dages konkurrence er slut, en lidt forsigtig Grand Prix, stræk Grand Prix Special og en rigtig vinder kür i aften - det var ekvipagens vej mod samlet sølvmedalje i årets spanske mesterskaber.

En flot kür som Severo afslutter i bedste spanier stil med at opildne publikum da han rider den sidste passage ad midterlinien - ikke helt efter det officielle reglement, men klart et kapitel i det spanske reglement som er gældende. Der er intet som en begejstret spanier - specielt ikke når det er vores alle sammens Severo!

Stort tillykke til Severo og al mulig held og lykke i Rio. 

Samlet resultat af de spanske mesterskaber her.