Hingsten Escolar og Hubertus Schmidt klar til Nürnberger Burg-Pokal finalen

Endnu en afdeling af Nürnberger Burg-Pokal finale kvalifikationen er afsluttet - denne gang i Balve.

Et skarpt startfelt som med første dagens præstationer gav et god fingerpeg om hvor de enkelte ekvipager var form mæssigt inden gårsdagens egentlige finale kvalifikation.

Den nu blot 7-årige Escolar e. Escobar / Fürst Piccolo som var succesfuld Bundeschampion allerede som 3-års med sine enorme bevægelser. På daværende tidspunkt havde man bestemt tankerne på om nu også så store grundgangarter kunne komprimeres i fremtiden. Indtil Prix Sct. Georg niveauet på nuværende tidspunkt, er der bestemt ingen svagheder at spore. Hubertus Schmidt formår også at ride turen med risiko, power og fejlfrit som lægger tydelig afstand til konkurrenterne. 

Endnu en ekvipage er "væk" fra startlisterne til de kommende kvalifikationer, hvilket vil sige at Ingrid Klimke og hingsten Franziskus helt sikkert vil være at finde i de fremtidige kvalifikationer også. Finale kvalifikationen i Balve var med en lidt ukoncentreret Franziskus, og i galoppen kniber det med at holde ham helt ærligt foran hjælperne, det ses tydeligst på galoppirouetterne. 

De næste kvalifikationer er:

  • Berlin / Bonhomme 15.06. – 19.06.
  • Münster (St. Georg) 01.07. – 03.07.
  • Bettenrode 08.07. – 10.07.
  • Verden 02.08. – 07.08.
  • Schenefeld 25.08. – 28.08.
  • Donaueschingen / CHI Donaueschingen 15.09. – 18.09.
  • Nürnberg / Faszination Pferd 27.10. – 01.11.
  • Finale Frankfurt 15.12. – 18.12.