Kittel og Scandic vinder af de svenske mesterskaber 2016

Selvom Mads Hendeliowitz med Jimmie Choo Seq havde et lille decimal forspring fra Grand Prix klassen i lørdags, så viste Kittel og Scandic endnu engang deres Depeche Mode styrker sammen og red mesterskabet sikkert hjem, foran Mads med Jimmie og Tinne med Benetton Dream som bliver samlet hhv. nr. 2 og nr. 3. 

Kittel rider sin og Scandic´s Depeche Mode kür med største overbevisning. Der er høj stemning fra start til slut samtidig med en fejlfri tur. Eneste sted hvor man aner at Scandic er rundet de 17 år er i galop pirouetterne, hvor den sidste smidighed mangler.

Sandro Hit sønnen Jimmie Choo Seq virker knap top motiveret til opgaven i dag. Tinne Vilhelmson-Silfvén har fået udviklet den store Benetton Dream rigtig godt, desværre kniber det med at få piaffen til at fungere helt rigtigt - det bliver lidt for slow og ubalancerede trin. Resten af turen er ubesværet og serierne er også blevet udviklet positivt, da han nu tager mere vægt bagunder, omend han stadig topper en smule under vejs.

Se samtlige resultater fra de svenske mesterskaber her