4. del af CDIO Grand Prix i Aachen med både Agnete og Cathrine

Agnete og Jojo var første startende i den sidste afdeling. 

Fejlfri tur med ro og overblik, dog med et enkelt lille "bump", da parret rammer hovslaget efter den første øgning, hvor Jojo springer let til siden. Derfra samler parret point og det ser ud til at Agnete har turen under fuld kontrol hele vejen. Gode piaffe/passage ture, flotte serier og god kontrol i pirouetterne, som godt kunne have været lidt mere centrerede. Parret slutter som bedste dansker med 72,171%. 

Cathrine Dufour havde fået hænderne fulde eller måske nærmere tværtimod. Den skarpe herre Atterupgaards Cassidy blev desværre ramt af Aachen stadion stemningen, som rigtig mange heste og ryttere kender til i deres karriere. Fra sidelinien kunne man allerede fornemme "stemningen" da ekvipagen kommer skridtende ind, da det var alt andet end den afspændte kvalitets skridt som de enterede med. Det blev en opgave af de helt helt svære, startende med at indridningsparaden ikke rigtig bliver vist. Men alligevel bevarer Cathrine overblikket og får vist flere af øvelserne med kvalitet, og flere af øvelserne hvor man fornemmer at hun får det bedste ud af det efter omstændighederne. Flotte piaffe og passage ture. 

Ikke så meget at sige til det udover at 71% er der rigtig mange der ville være misundelige over, men helt sikkert ikke et resultat og en tur som Cathrine vil se tilbage på med tilfredshed. Til det fakta er der kun ét at sige - der er en ny konkurrencedag på lørdag i Grand Prix Specialen, hvor hele det danske team er klar igen. 

Kristina Bröring-Sprehe og Desperados var "vindere" af den 4. afdeling og slutter individuelt lige efter Werth. Heller ikke her meget at pege fingre af, en lidt uskarp overgang fra den samlede skridt op i passagen, og fejl i toer serien er det eneste som H2R fanger, dog synes det ikke at påvirke pointgivningen, at der går flere trin i små-trav inden passage rytmen findes efter den samlede skridt.

Alle dommerne er enig om at de har set overgangen til 8.0-8.0-8.0-7.5-8.0-8.0-8.5.

Kvalificerede til Grand Prix Specialen er de 6 bedste teams samt de 6 bedste individuelle der ud over. 

Se den individuelle resultatliste her.