Dansk Varmblod nu med dobbelt Verdensmester Fiontini med Severo Jurado Lopez (incl. vinder interview)

Kipling nr. 6, Wilson Stensvang nr. 8 og Fiontini VERDENSMESTER

Flot dansker entre i Ermelo i 6 år finalen med Anne Troensegaard og Kipling. Må bare sige som dommerne, når Anne enterer er det altid med en super velredet og gennemarbejdet hest som er i harmoni hele vejen - og Kipling var ingen undtagelse. Flot form og balance i hele trav turen. Næsen placeret hvor den skal være frem til en let og helt stabil hånd. God skridt. Flotte changementer på diagonalen, mens det første på langsiden bliver lidt lille, og det sidste desværre ikke er rent gennemsprunget. 

Lyt til dommernes kommentarer her:

Wilson Stensvang og Sanne Henningsen viser en flot og harmonisk tur. Wilson går turen i en god form med naturlig fremadsøgning. I traven mangler man endnu lidt mere kraft bag fra i øgningerne. Knap helt 100% balanceret traversade. Flot skridt tur med aktivitet og gode pirouetter. Super god galop tur op ad bakke med flot udtryk i hvert galopspring. Flotte gennemsprungne changementer. En super spændende fremtidshest.

lyt til dommernes kommentarer her:

De bedste til sidst

Det ligner uden tvivl at Helgstrand Dressage rytteren Severo Jurado Lopez tåler et pres som ikke mange andre tåler, ihvertfald formår han at gå ind og give bare lige en tand mere end i den indledende klasse, og rider den sidste midterlinie med klapsalver fra publikum. Alle enige om at det var Verdensmesteren fra start til slut. 

Ikke så meget at komme efter men skønt med et skarpt dommerpanel igen i dag som fanger alle detaljerne.