CDI4 Grand Prix med to ligeplacerede på første pladsen

16 startende i aftenens internationale Grand Prix fra Donaueschingen

Aftenstemningen blev for nogle af ekvipagerne en ekstra udfordring. Det betød bl.a. at finske Henri Rouste med vallakken Roble var nødsaget til at opgive inden det egentlig rigtig var begyndt. Allerede rundt om banen havde Roble set flere spøgelser, og da parret nåede til midterlinien blev det med snurretur, og dermed desværre slut inden det startede. Normalt er Roble ikke en hest som lader sig mærke med omgivelserne, men aftenens stemning var for meget. 

Også Nathalie havde lidt udfordringer under vejs med Fabienne. Udenfor banen kunne man godt fornemme at fokus måske ikke var 100% på opgaven. Parret starter også ud med lidt uro i indridningsparaden, men kommer derefter godt fra start. I traversaden til venstre bliver Fabienne bange og springer i galop, som Nathalie dog hurtigt har styr på. Piaffen bliver lidt spændt men under kontrol. Ud af den 2. piaffe mister Fabienne lidt passage rytmikken. Overgangen til galop bliver spændt. Hele galopturen har Nathalie fint under kontrol omend Fabienne stadig synes det er lidt for spændende. 

Dagens "højdespringer"

Fabienne Lütkemeier har virkelig fundet piaffe og passage gearet i den velgående og udtryksfulde Fabregas. Super flot ekvipage og med den blot 9-årige Florestano / Regazzo søn ligner det nu at Fabienne har en meget værdig afløser til D´Agostino. 

To vindere

Dagens bedste ekvipage på papiret var Beatrice Buchwald med Daily Pleasure med total pointsum på 1831 point, nr. 2 bliver svenske Michelle Hagman med Happiness med 1830,9 point - det er der ikke noget der hedder, da der kun kan gives halve point. Og et kig på begge kritikker giver også et slutfacit med 1831 til begge ekvipager. 

Dagens fortjente vinder var svenske Michelle Hagman

Michelle Hagman havde hendes bedste tur til dato sammen men den 11-årige hoppe Happiness e. Hochadel/Walt Disney. Eneste lille minus var manglende smidighed og bøjning i trav traversaderne. Super skarp på piaffe/passage ture, flotte serie, velbalancerede pirouetter, flot form og naturlig power hele vejen uden tekniske fejl.

Se resultatet af klassen her.