Mai Tofte Olesen nyder Amsterdam - nu som deltager

Mai Tofte Olesen og Rustique starter skarpt ud i 2017

Til det internationale stævne i Amsterdam har Mai Tofte Olesen ofte været tilskuer tidligere, så turen i år er selvfølgelig noget særligt. Og inden starten i dag var det også med følgende spydige men jo også ret skarpe kommentar fra Mai: "Det er jo et strækt felt, som at stikket hovedet ind i løvens gab".

Selvom dagens World Cup felt var mere end imponerede, så red Mai og Rustique sig i flot stil direkte i lørdagens kür blandt de 15 bedste ekvipager.

Parret starter ud i flot stil med god indridningsparade, skarp ud i den første middeltrav, gode traversade, flot parade for tilbagetrædning, selve tilbagetrædningen er en smule spændt. Alle 3 passage/piaffe/passage ture i rigtig god form, rytme og balance, med tilhørende flydende overgange. Den frie skridt kunne godt være med mere overtrædning. God galop tur, desværre ser det ud som om det kniber lidt med den sidste afspændthed og smidighed i etter serien, da der indløber fejl, gode pirouetter og flot afslutning ad midten, hvor parret ubesværet og helt flyende slutter af frem mod deres 3. flotte parade i programmet. 

Slut facit er som nr. 13 med 69,360% og kür klar. 

Rustique og Mai Tofte Olsen / photo credit: Rosita Dahlberg

Rustique og Mai Tofte Olsen / photo credit: Rosita Dahlberg