Hjælp hinanden når I skal til stævne i det store udland

I dag kan man google sig til rigtig meget information, men erfaringer og tips om specifikke ting er ofte i lukkede fora, så derfor vil den nye hjemmeside www.cdi-information.dk garanteret blive et sted som man vender tilbage for at finde ny og nyttig information på inden turen går til internationalt stævne næste gang. 

Hjemmesiden er lavet for pony-, junior- og youngryttere, der starter dressurstævner i udlandet (CDIP, CDIJ og CDIY), samt deres forældre og trænere.

Merethe Navrsted der er initiativtager og "pony-mor" bag sitet, opfordrer til at alt fra lokale visitkort og brochurer fra stævnepladser, hoteller og spisesteder kan være hjælp for de næste ekvipager, som skal på tur til udlandet. 

"Min datter Michaela Navrsted har de sidste 2 år været med i den danske ponylandsholds bruttotrup i dressur og har derfor været med til mange udenlandske stævner, samt været mentor for nye ponyryttere på landsplan, både til de udenlandske stævner og som "pony-mentor-mor" stødte jeg på ryttere/forældre (endda også ryttere fra USA på stævnetur til Europa), der havde rigtig mange spørgsmål og noget usikkerhed omkring det, at ride udenlandske stævner - alle de praktiske ting, som skal sørges for så som fx. kredsdyrlæge, overnatninger mm.

Jeg begyndte at samle information om stævnepladserne, hoteller og spisesteder og meget andet i nærheden af stævnepladserne. De ting har ligget i en mappe i 1 1/2 år, og nu ville jeg så sætte det på nettet, så alle kan gå ind og hente oplysninger, og selv komme med info/tips til gavn for andre ryttere.

Skal jo starte et sted, men ville da gerne kunne udvide det til at også det kom til, at omfatte U25 og Grand Prix ryttere, samt andre discipliner indenfor ridesporten, hvis der er brug for det." 

Et super spændende initiativ, som jo kun bliver endnu større succes hvis alle bidrager med informationer og tips fra deres seneste tur. 

ALT har interesse, så send derfor meget gerne dit "tips" til navrsted@ist-web.com