Dansk Varmblods auktioner klar med samarbejdspartnere

Et super spændende nyt tiltag i Dansk Varmblod regi, med mulighed for avlere/ejere om at hente hjælp, i forbindelse med træning af heste med henblik på salg på Dansk Varmblods forårsauktion.

Listen af de foreløbige samarbejdspartere som er en del af teamet omkring træning af auktionshestene er: 

  • Noagård
  • Hesselhøj
  • JM Dressage
  • Priess Stutteri
  • Barnow Dressage

Om det nye tiltag siger Kristine Munch Sinding, Stutteri Atterupgaard:

"Det kan være omkostningstungt for vi avlere at holde vores heste i træning, derfor er det positivt at Dansk Varmblod Auktioner har lavet dette tiltag. Ved at indgå dette samarbejde om talentstald rækker Dansk Varmblod en hånd ud, så det er muligt for os at holde de gode heste i træning en længere periode. 

Vi hos Atterupgaard vil meget gerne støtte op om projektet."


Nyhed på Varmblod.dk - 4. oktober 

Yderst talentfulde ungheste søges

Dansk Varmblods auktionsudvalg søger talentfulde ungheste til at indgå i et samarbejde frem mod Forårsauktionen 2018

I de senere år har Dansk Varmblods auktioner gennemgået en rivende udvikling. Det er særligt elitefølauktionen, der har flyttet sig positivt, men auktionsudvalget er ikke i tvivl om, at forårsauktionen, der afvikles i forbindelse med hingstekåringen i Herning, har potentiale til at gå samme vej.

Derfor er auktionsudvalget i fuld gang med et nyt tiltag, et talentudviklingskoncept, der er på vej til at blive realiseret. Da man de senere år har haft store udfordringer med at finde frem til de rette, talentfulde, unge rideheste til forårsauktionen, ønsker man nu at udvide samarbejdet med avlerne og ligeledes indgå et samarbejde med professionelle ryttere, der kan tage udvalgte auktionsheste i ridning med henblik på klargøring til auktion over en længere periode.

Hestene skal findes allerede nu, så auktionsudvalget i samarbejde med sælger kan lave en langsigtet, individuel træningsplan for hesten. Når sælger indgår aftale om at sælge hesten på forårsauktionen, kan auktionsudvalget ideelt set gå ind og yde ejeren et månedligt tilskud til træningen.

Det vil i den sidste ende blive meget mere interessant for både sælgere og købere. Det vil styrke auktionerne, og når hestene er inde i systemet, bliver det nemmere at promovere dem.

– Når vi investerer i hestene, så arbejder vi alle frem mod det samme mål, fortæller Dennis Fisker.

Dansk Varmblod opfordrer derfor ejere af DV-registrerede, talentfulde, unge dressur- eller springheste til at kontakte auktionsudvalget.

Kontakt Louise Ringsbo eller Dennis Fisker HER.

DV logo.jpg