Aftenens nationale Grand Prix klasse til Blue Hors Dressur Festival blev vundet af Anna Kasprzak med Rock Star

Top 3 efter første afdeling af Grand Prix klassen

Inden pausen havde Anna Kasprzak og Rock Star lagt sig komfortabelt i spidsen af klassen med 73,167%. Starter skarp ud med god fri trav, det kniber lidt med balancen i traversaderne, god parade med tilbagetrædning. I piaffe turene lader Anna Rock Star gå noget frem, men bevarer energien og rytmen og laver også tilhørende gode overgange. Super afspændt skridt tur. Solid galop tur, hvor der kun lige er en lille fejl i changementet efter den frie galop. Ellers en galoptur hvor Anna angriber hele vejen. 

Carina Cassøe Krüth og May-Day Graftebjerg viser en flot trav tur, med gode øgninger og gode traversader, skridten bliver lidt kort og med lidt spændinger. I galopturen opstår der lidt spændinger som Carina lagt hen ad vejen har styr på, men desværre indløber der et par mindre fejl. (Placeret som nr. 4 med 68,233%)

Lone Bang Larsen og Onandt giver et harmonisk billede. Det er dejlig at se Lone kan sidde og indvirke så diskret hele vejen, da Onandt ser ud til at være flot foran hjælperne og klar på opgaven hele vejen. Desværre indløber der nogle fejl under vejs som koster i det samlede regnskab. Fejl i 2´er serien, den første galop pirouette som bliver lidt spin og ukontrolleret mens den næste er i god balance, og der er lidt uro/ubalance ind i den sidste overgang fra galop til samlet trav ved M. Dejlig let billede med gode vinkler og god aktivitet for passage og piaffe turene. (Første uplaceret som nr. 5 med 67,967%)

De bedste to i 2. afdeling

Blue Hors Zepter og Daniel Bachmann Andersen kommer flot fra start, med en dejlig velbalanceret trav tur, gode passage og piaffe ture, hvor Daniel kan få lov at regulere under vejs. God skridt tur. Anspringet til galop bliver desværre med anspring, gode toere men med fejl i etter serien. Den sidste overgang ved M bliver ikke ved bogstavet og Daniel bliver nødt til at tage Zepter helt ned i skridt for at lave overgangen til trav. Slutter rigtig godt af ad midten. (Placeret som nr. 2 med 72,067%)

Skovlunds Garmin G og Betina Jæger var noget med på bølgelængde i dag end sidst vi så dem i Herning til World Cup stævnet. Betina rider rutineret turen og får vist en tur uden tekniske fejl, selvom det stadig kniber med et helt reelt flow og go for piaffeturene. (Placeret som nr. 3 med 69,467%).

Se hele resultatlisten her.