Karoline Rohmann og Noosa Melody vinder i Aachen i dag

Skærmbillede 2017-11-24 kl. 14.30.55.png

Nok at kigge på i den julepyntede hal i Aachen

Som Dorthe Rohmann fortæller inden dagens start i dag i Aachen, har Karoline redet siden hun er ankommet med Jakas Don Louvre og Noosa Melody, da hallen er mere end almindelig pyntet, så de to heste har haft nok at kigge på. 

Noosa Melody og Karoline Rohmann under jr/yr EM i Roosendaal 2017 - photo: H2R

Noosa Melody og Karoline Rohmann under jr/yr EM i Roosendaal 2017 - photo: H2R

Timingen i top for Karoline Rohmann i arenaen i eftermiddag

Karoline og Jakas Don Louvre viste en stabil men lidt forsigtig tur, hvor man tydeligt kunne fornemme, at omgivelserne var medvirkende til at Karoline valgte at holde håndbremsen let trukket hele vejen. Karoline og Don Louvre kommer lidt ubalanceret ud af indridningsparaden, og parade med tilbagetrædning bliver både åben og med spændt tilbagetrædning og den første skridt pirouette bliver lidt stor, men samtidig får Karoline rutineret vist en rigtig god trav tur i god balance og en god galoptur med bl.a. super flotte changementer. Parret slutter som nr. 6 med 69,234%.

Præcist 1 time og 20 minutter senere var Karoline igen klar til at ride ad midten, denne gang sammen med hendes EM hest Noosa Melody. Stille og rolig entre i en julepyntede arena, og en flot og velbalanceret tur uden tekniske fejl. Super balance i og udtryk i hele travturen. Flotte skridtpirouetter. Parade med tilbagetrædning er ikke hele balanceret, da Noosa hviler let på højre bag og eneste anden lille ting er anspringet til galop ved A som bliver en smule sent. Igen høj klasse i galopturen og changementer som hver gang er stor flotte og runde. Super flot sejr med 72,838%, med den tyske ekvipage Romy Allard og Summer Rose som sidste startende som faktisk ligger foran Karoline og Noosa i travturen, men sætter point til med uro før den første skridt pirouette, et lidt tidligt anspring til galop ved og middelgalop ad langsiden hvor Summer Rose springer lidt til siden. 

Skærmbillede 2017-11-24 kl. 16.09.13.png