Karoline og Noosa med deres 2. sejr i Aachen (video)

Karoline Rohmann og Noosa Melody under EM i Roosendaal 2017 - photo H2R.

Karoline Rohmann og Noosa Melody under EM i Roosendaal 2017 - photo H2R.

Ikke så meget at sige - super flot vindertur igen i dag for Karoline og Noosa med 72,386%. 

Karoline tager sig også af 4. pladsen med Jakas Don Louvre, hvor hun igen i dag kommer lidt ubalanceret ud af en ellers flot indridningsparade, men det er som om det første skarpe travtrin ud af parade mangler, men derfra en god trav tur, men hvor de frie trav ture i dag mangler lidt mere power. En lidt ærgerlig fejl i anspringet efter den sidste skridt pirouette, hvor Don Louvre misforstår hjælpen og vil spring forkert an to gange det koster i den samlede stilling, som kunne have givet hende både 1. og 2. pladsen i dag. 

I morgen er det kür som starter kl. 10.00. I skrivende stund er det uvist om Karoline må ride begge hestene, men ihvertfald får vi mulighed for at følge Noosa og Karoline igen i morgen. 

Skærmbillede 2017-11-25 kl. 10.50.25.png