Karoline kom, så og sejrede for 3. dag i træk i Aachen - et flot punktum til juniortiden

Det er ingen sag at kører den lange vej hjem til Fyn fra Aachen i Tyskland efter en weekend, som den juniorrytteren Karoline Rohmann har haft sammen med sine to DV heste Noosa Melody og Jakas Don Louvre. Som teamet fortæller har de nu ruttet soltaget tilbage, og sidder alle med armene over hovedet på vej mod Danmark nu. 

Søndagens kür blev med endnu en sejr til Karoline og Noosa. Flot kür hvor man tydeligt kunne fornemme at Karoline havde fået hænderne fulde, og Noosa bestemt ikke viste tegn på træthed efter de 3 konkurrencedage. Men Karoline holdte hovedet koldt og flød godt med, uanset man momentvis havde på fornemmelsen at Noosa selv kendte turen. Eneste lille tekniske fejl var den første frie trav skrådt igennem hvor Noosa springer i galop, resten af turen var aktiv i god balance, og med de vanlige super changementer. Flot sejr med 74,625%.

Junior Champion titel

Den tur udløste selvfølgelig endnu en tur i arenaen til præmieoverrækkelsen, men ikke nok med et Karoline og Noosa blev også kåret som "junior champions" foran det tyske publikum efter parrets suveræne præstationer, og fik overrakt den imponerende pokal som erkendelse. 

Flottere punktum kan der vidst ikke sættes på tiden som juniorrytter

I det nye år rykker Karoline nemlig op som Young Rider, hvor der venter nye spændende udfordringer, som hele teamet selvfølgelig glæder sig til. Og hele teamet omkring Karoline er på hjemmebanen træner Sanne Henningsen, mor Dorthe Rohmann og mormor Else Rohmann som alle melder klar til en ny sæson.