Svingdøren står ikke stille hos Dansk Rideforbund

DRF meddeler igen i dag endnu en væsentlig ændring i administrationen, da kommerciel chef og elitechef Lars Moss fratræder sin stilling.

Posten som kommerciel chef hos DRF var ikke ukendt for Lars Moss, da han tilbage i 2013 og 2014 var ansat i DRF som sponsorchef - en stilling han fratrådte 1. januar 2015, og hvor han så i en kort periode var ansat som direktør for Charlottenlund Travbane frem til 1. maj 2016, for så igen at rette blikket mod DRF, igen som kommerciel chef. 

1. oktober i år blev ændringer og afskedigelser indenfor DRF administrationen offentliggjort, og her blev Lars Moss udnævnt til ny ansvarlig for salg, marketing og elitechef, sidstenævnte en "stilling" som han overtog fra Kimi Nielsen, der jo pr. 31. oktober sagde farvel til jobbet i DRF.

Posten som ny kommerciel chef er besat (se nyhed på DRF fra i dag her).

Forbundet igen uden elitechef

Så lige nu er DRF igen uden en elitechef. En elitechef er en person som har fingeren på pulsen i og omkring sporten, og som ved og interessere sig for hvad der sker i toppen af den. Dansk Rideforbund har brug for en elitechef, som ikke blot er en titel, men endnu mere vigtig en person med "hands on" til gavn for både forbundet og de aktive eliteryttere.