Berider Michael Søgaard har solgt sin Grand Prix hest Gallardo V

Opslag på Michael Søgaards Facebook idag

Gallardo V solgt til Schweizisk investor

Gallardo V er avlet hos Iben Leere Kamp. Da jeg så ham første gang som føl var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle købe ham - et valg jeg aldrig har fortrudt. Allerede i en ung alder var Gallardo klar til Grandprix og jeg har haft gode ture på ham og sammen har vi været på en spændende rejse. Senest fik han international debut med placering i Herning. 

Nu ni et halvt år senere venter en ny spændende fremtid for ham og jeg ønsker ejeren og teamet stort tillykke og god vind fremover.

Gallardo V er født i 2008 efter Gribaldi / De Niro.

Sammen med Michael Søgaard har Gallardo V haft et imponerede CV, som startede med championatsfinalerne som 5 års, og sluttede i år med DM debut samt international debut.