Kvalitetsføl før logo til Nordic International Sales

Pressemeddelelse fra Equitour.dk

Det er ikke forbundslogoet, men kvaliteten der er afgørende for at få sit dressurføl med på auktionen Nordic International Sales under Equitour Aalborg.

Når internationale topryttere, hesteejere, internationale opkøbere og særligt inviterede mulige købere sidder med et budkort i hånden under Nordic International Sales sponsored by Stutteri EVO lørdag aften 3. juni, er det ikke afstamningen der er afgørende.

Auktionen afholdes under det nye internationale stævne i Danmark med Nations Cup i både dressur og springning. Equitour Aalborg har indgået et samarbejde med Dansk Varmblod og Westfalen, så avlere i begge forbund har mulighed for at få solgt dressurføl af ekstraordinær kvalitet til købere fra hele verden, men føl registreret i andre forbund er også velkomne.

”Internationale dressuryttere på det niveau, vi kommer til at se under Equitour er altid på udkig efter deres næste stjerne, og kvaliteten er selvfølgelig afgørende,” fortæller Equitours eventdirektør Jens Trabjerg og fortsætter:

”Afstamningen skal selvfølgelig være dokumenteret, men sidder der danske avlere med lovende dressurføl, så er racen ingen hindring for at få føllet med i kollektionen til Nordic International Sales, og der behøver heller ikke være Helgstrand-hingste med i afstamningen.”

For at få føllet udvalgt til Nordic International Sales kollektionen skal føllet vises på en af nedenstående besigtigelser, hvor der også vil være repræsentanter fra Equitour med i udvælgelsen. Avlere eller ejere der har et eller flere spændende føl af anden afstamning end Dansk Varmblod, kan kontakte Per Jensen ved Helgstrand Dressage for yderligere oplysninger (per@helgstranddressage.dk). DV avlere er velkomne til at kontakte auktion@varmblod.dk (tlf 87 47 54 17) eller Louise Ringsbo på tlf. 61 67 94 93.

Besigtigelser til Nordic International Sales:

Mandag den 15. maj kl. 10.00-12.00 på Vilhelmsborg

Mandag den 15. maj kl. 16.00-18.00 på Atterupgaard

Tirsdag den 16. maj kl. 14.00-16.00 Helgstrand Dressage

Nordic International Sales sponsored by Stutteri EVO er for dressurbetonede føl med af international klasse med dokumenteret afstamning. Auktionen afholdes lørdag aften 3. juni under Equitour Aalborg. Til auktionskollektionen udvælges cirka 20 dressurføl. Inden selve auktionen fremvises føllene på stævnepladsen.

www.equitour.dk