Millibar kommer desværre ikke tilbage på konkurrencebanerne

Den 16-årig Millibar e. Milan / Liberty Dane med Nanna Merrald i sadlen har vi set for sidste gang på konkurrencebanerne.

Ekvipagen har været toneangivende siden deres karriere startede i junior tiden frem til starten af 2014 - hele vejen sammen med deres faste træner Michael Søgaard på sidelinien.

Debut i World Cup Grand Prix tilbage i oktober 2013 med en fantastisk 5. plads, og der fra flotte placeringer i World Cup i både Stockholm og Neumünster, og både nr. 3 i World Cup Grand Prix og küren i Göteborg i starten af 2014, lovede særdeles godt for fremtiden. Parret var klar til World Cup finalen i Lyon, men desværre var Millibar halt til vet. check og kom ikke til start. 

Et kort comeback nationalt sidste forår var desværre ikke holdbart, og det er nu definitivt slut på konkurrencebanerne for Millibar og Nanna. 

Heldigvis har Nanna flere særdeles lovende ungheste på vej, så vi krydser bare fingre for at en eller flere af dem kan bringe Nanna tilbage til den internationale topsport. 

 

BLOG på Equsana:

Nu har vi rundet den 1. maj – det betyder at foråret er godt i gang, hvilket vi især har kunnet mærke de sidste par dage. Det betyder også, at vores unge plage er kommet på græs, hvilket de ser ud til at nyde i høj grad. Lige for tiden har jeg fået 2 nye heste i træning, som jeg pt er i gang med at lære bedre at kende. Derudover står den fortsat på træning af styrke og videreudvikling af resten af flokken. Især Quantico har jeg forventninger om skal debutere i Intermediare II i løbet af sæsonen.

Vi har desværre for nylig været nødt til at tage en beslutning om, at Millibar skal stoppe i sporten. Vi har det sidste stykke tid kæmpet med at få ham fit for fight, men det er ikke lykkedes. Det er en super svær beslutning, hvornår man skal sige stop, og jeg havde af hele mit hjerte håbet, at han kunne blive klar igen. Det er desværre ikke tilfældet, så nu nyder han sit otium hjemme på gården, hvor hans humør stadig er i top. På trods af at det har været en hård tid med Millibar, glæder jeg mig over, at de andre heste er så godt på vej. Jeg ønsker alle et godt forår.

Vh Nanna Merrald

Kilde: Equsana.dk

Nyd parrets internationale World Cup Grand Prix debut fra 2013 i Odense herunder.