Ringsted Sports Rideklub, Team CABE og Ridebane.dk inviterer til Landsstævne i dressur!

I weekenden 18-20 august slår Ringsted Sports Rideklub i samarbejde med Team CABE og Ridebane.dk dørene op til landsstævne i dressur, hvor der blandt andet skal dystes om de Individuelle DRF Mesterskaber for Juniorer & Youngriders.

Kravene til stævner på dette niveau bliver løbende evalueret og skærpet hvorfor det er Ringsted Sports Rideklub en stor glæde at henholdsvis Team CABE og Ridebane.dk har gjort det muligt at etablere endnu en dressurbane med fiberbund. Rideklubben har derudover modtaget et økonomisk tilskud af Ringsted Kommune hertil.

Ridebanen (bane 2) som de Individuelle DRF Mesterskaber stævnet igennem vil blive dystet på hedder ved dette stævne derfor naturligvis Ridebane.dk Arena. Og den i forvejen etableret bane (Bane1) som ligeledes er med fiberbund hedder RSR4 Arena.

Ved dette stævne vil der fredag og lørdag være mulighed for at starte på unge og knapt så rutineret heste, eller for ekvipager som har C status i og med der om fredagen er udskrevet La1 – La4 og MBo og lørdag er der udskrevet La2 – La6 samt MB1 – ALLE C klasser.

Derudover er der udskrevet B klasser i Middelsvær og op til Grand Prix Special.

OBS! OBS! OBS! Sidste anmeldelsesfrist er d. 30/7-2017 – derefter er det dobbelt indskud.

Mere om stævnet kan ses her: http://go.rideforbund.dk/staevnekalender/vis-staevne.aspx?EventId=Prop00027902

Stævnet vil som altid blive afholdt på Team CABE – Ejlstrupvej 121 – 4100 Ringsted.

Og der er NATURLIGVIS fri entré for publikum.

Vi i Ringsted Sports Rideklub glæder os til at byde Jer alle rigtigt hjerteligt velkommen.

http://ridebane.dk/DK.aspx

http://midtimulighederne.dk/