De 6 først placerede i dagens 1. afdeling af DM

25 startende ekvipager var klar til årets 1. afdeling af DM

Det generelle indtryk af dagens kan beskrives med ét ord - fejl. Der var rigtig mange tekniske fejl både hos de ikke så rutinerede, men også hos de meget rutinerede, og det var bestemt ikke fordi vores landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein ikke red alle turene fejlfrit fra sidelinien ;-) Super skønt med en topengageret landstræner som virkelig rider med i hver eneste øvelse, når feltets topryttere var på banen - i dag desværre bare ikke med helt samme samhørighed, i forhold til det der rent faktisk skete inde på banen. 

Men når det er sagt så var Verdensranglistens nr. 10 Atterupgaards Cassidy og Cathrine Dufour top skarpe hele vejen - uden tekniske fejl. (se deres tur i her) Formodentlig et taktisk valg at lægge ud med en lidt afventende 1. dag, da hverken de frie trav ture, traversaderne eller serierne var med fuld power. 

Anders Dahl og Selten HW viser god form, desværre med ærgerlig små fejl i begge serier. 

Agnete Kirk Thinggaard og Jojo AZ ser top skarpe ud rundt om banen, men turen bliver desværre med lidt (men som Agnete selv tydeligt efter sit ridt udtrykte det - meget ærgerlige) rytterfejl under vejs. 

Daniel Bachmann og Don Olymbrio rider deres chance og er egentlig, set ude fra blandt de sekundære placerede) dem som får vist mest energi og udtryk, uagtet der indløbet nogle fejl. 

Rikke Svane og Finckenstein TSF kommer desværre heller ikke gennem deres tur uden tekniske fejl, idet de har fej i toer serien. Det ser også ud som om Rikke har en tydelig plan med at det kun er første dagen. 

Anna Kasprzak og hendes nye Grand Prix partner har allerede nu udviklet sig siden deres sidste start i Uggerhalne. I dag desværre med fejl i begge deres serier, men det ser ud som om de henter værdifulde point og ikke mindst værdifuld erfaring under vejs. 

Dagens dommer ved C Susanne Baarup tog en hård med helt korrekt beslutning, da hun valgte at stoppe Dennis Kjær med Aarø´s Frontpage, da den ikke var rengående. Samme beslutning burde Susanne også have taget med Gørklintgårds Fanero og Lena Lesley Aamand, da Fanero tydeligt ikke var klar i trav takten, men hun valgte at lade ekvipage ride videre, uagtet at der blev givet tydelige signaler fra dommerne ved B og E, men det er jo som bekendt ene og alene overdommerens beslutning.

Se resultatet af klassen her. 


Photo credit alle fotos: www.horse2rider.com

Atterupgaards Cassidy og Cathrine Dufour

Atterupgaards Cassidy og Cathrine Dufour

Selten HW og Anders Dahl

Selten HW og Anders Dahl

Jojo AZ og Agnete Kirk Thinggaard

Jojo AZ og Agnete Kirk Thinggaard

Blue Hors Don Olymbrio og Daniel Bachmann Andersen

Blue Hors Don Olymbrio og Daniel Bachmann Andersen

Finckenstein TSF og Rikke Svane

Finckenstein TSF og Rikke Svane

Rock Star og Anne Kasprzak

Rock Star og Anne Kasprzak