Noosa Melody og Langkjærgaard´s Donna Fetti i dagens individuelle junior konkurrence

I eftermiddagen og aftenens afdeling af den individuelle junior konkurrence, var de to danske ekvipager Noosa Melody med Karoline Rohmann og Victoria K. Pedersen med Langkjærgaard´s Donna Fetti klar til at vise de danske farver. 

Noosa Melody og Karoline Rohmann - photo credit: H2R

Noosa Melody og Karoline Rohmann - photo credit: H2R

Den velgående hoppe Noosa Melody er tilbage i super form efter et længere fravær pga. en infektion. Karoline rider et super flot program med masser af positiv power og god balance. Eneste lille ting er den svære overgang fra galop ad midten gennem skridt, hvor Noosa kommer lidt bagom hjælpen, ellers en flydende og skarp tur, som ved dagens afslutning har bragt dem på en foreløbig 4. plads med 71,763%, som ligner en ret sikker plads i kür finalen på søndag, hvor de 18 bedste ekvipager går videre til. 

Langkjærgaards Donna Fetti og Victoria K. Pedersen - photo credit: H2R

Langkjærgaards Donna Fetti og Victoria K. Pedersen - photo credit: H2R

Den rutinerede Donna Fetti har aldrig set bedre ud, og virker super motiveret og velgående under Victoria.

I dag bliver Donna Fetti noget "skræmt" og manden med kritikkerne som ikke er færdig med at samle ind fra den foregående rytter og sætter i voldsomt bakgear i indridningsparaden. Det giver ikke det allerbedste udgangspunkt med 44% på pointtavlen efter den første øvelse. Men stødt og roligt får ekvipagen samlet værdifulde point og slutter deres tur med 69,158% og placeret som nr. 13, inden sidste halvdel skal ride i morgen. Så sandsynligvis desværre ingen kür finale til ekvipagen i denne omgang.