Ulrik Sørensen stopper som landstræner for junior- og ungryttere

Ulrik Sørensen og Camilla Andersen fra EM i Roosendaal i Holland. Photo: H2R 

Ulrik Sørensen og Camilla Andersen fra EM i Roosendaal i Holland. Photo: H2R 

Nyhed på DRF i dag

Midt på året tiltrådte Ulrik Sørensen en stilling som sportschef på Blue Hors sideløbende med sin landstrænerrolle for de danske junior- og ungryttere i dressur. Ulrik har nu valgt at fokusere på sit arbejde på Blue Hors og stopper derfor som landstræner, når der er fundet en ny til jobbet eller senest ved årets udgang.

Ulrik Sørensen har stået i spidsen for de danske junior- og ungryttere siden primo 2013, og i den tid er det blevet til et utal af medaljer i alle slags metal ved både NM og EM. Blandt de største sejre er Cathrine Dufours to individuelle guldmedaljer ved EM for ungryttere i Compiegne i 2013.

Det skal ikke gøres halvt
Men nu synger det altså på sidste vers. Jobbet som sportschef på Blue Hors er krævende og det samme er landstrænerjobbet, og der er ikke noget af det, der skal gøres halvt. ”De dygtige unge mennesker fortjener fuld fokus. Jeg har været meget glad for arbejdet som landstræner, og det er bestemt ikke uden vemod at beslutningen er truffet, men ingen er tjent med et arbejde der bliver halvgjort og der er jo kun 24 timer i døgnet. Så tiden er desværre kommet til at overlade tøjlerne til en anden”, siger Ulrik Sørensen.

Det ligger Ulrik meget på sinde at lave en ordentlig aflevering, og selvom 2017-sæsonen så småt går på hæld, er der stadig planlagte aktiviteter, for eksempel evalueringer med rytterne, der skal afvikles. Derfor bliver han også i jobbet, til der er fundet en ny eller senest ved årets udgang.

Vi ønsker Ulrik rigtig meget held og lykke fremad og takker for det gode samarbejde.