Dressurudvalget har fået ny formand og ny TD-ansvarlig

IMG_5221.jpeg

Nyhed på Rideforbund.dk i dag

Velkommen til Per W. Nielsen og Bibi Hollenberg, der indtræder i Dressurudvalget som henholdsvis formand og TD-ansvarlig. Begge har stor erfaring fra sporten og glæder sig til, at skulle være med til at bibeholde den høje standard og til at udvikle sporten yderligere. Tillykke til både Per og Bibi med posterne.

Vi skal arbejde i samme retning
Per har årevis af erfaring fra dressursporten på kontoen. Blandt andet har han været formand i den lokale rideklub i mange år. Han er selv teknisk delegeret (C) og er desuden international Steward, pt. på level-2 i dressur og level-1 i spring. Gennem årene har han deltaget ved adskillige ridestævner i ind- og udland lige fra lokale D og C-stævner til Europamesterskaber og World Cup afdelinger.

”Vi har som udvalg en forpligtigelse til, at arbejde for at vedligeholde den høje kvalitet i stævnerne, så dressursporten fortsat er attraktiv for alle – deltagere, arrangører og sponsorer. Jeg ser frem til, sammen med det øvrige udvalg, at arbejde sammen med ryttere, trænere, officials og klubber så det vi gør, og de ændringer vi foreslår, bliver til alles bedste - det være sig i reglementet, på stævnepladsen eller i uddannelsessystemet.  

Et vigtigt fokusområde er også DRF’s Ambition 2022 - Klubben i Centrum, som Dressurudvalget skal levere input til og bakke op omkring, så det kan lykkes på bedste vis og til gavn for os alle.

Arbejder vi alle i samme retning, er vi meget stærkere.”

Privat er Per fra Vestjylland. Han er uddannet elektriker og stærkstrømsingeniør og arbejder i dag som teknisk chef i RAH Service A/S i Ringkøbing.

Sammen med konen Birgitte, der både er aktiv rytter og dressurdommer, og datteren, der ligeledes er aktiv konkurrencerytter, bor han på en nedlagt landejendom, hvor familiens 4 heste også holder til, så der går meget tid med heste og stævner i familien Nielsen.

Fastholdelse af den gode sportslige udvikling via godt samarbejde
Posten som TD-ansvarlig i Dressurudvalget er nu også blevet besat. Det er Bibi Hollenberg der fremover skal bestride den stilling. Bibi er B-TD’er og ses ofte til både spring- og dressurstævner, hvor ingen opgave er for stor for hende. Som rytter er hun også alsidig og har både dressurstævner og distancestævner på CV’et. Sammen med det øvrige udvalg ser Bibi frem til at arbejde for at fastholde og udvikle dansk dressursport.

Jeg glæder mig til at gå en spændende fremtid i møde, da dressursporten er i rivende udvikling, og jeg ser frem til et godt samarbejde med dressurudvalget, administrationen, de øvrige udvalg og naturligvis alle de teknisk delegerede. 

Velkommen til både Per og Bibi.