DV vallakken May Candeloro solgt til den svenske youngrider Jennifer Lindvall

May Candeloro og Katrine Springborg - photo credit: Kee Frandsen

May Candeloro og Katrine Springborg - photo credit: Kee Frandsen

Pressemeddelelse

Stutteri Springborg har solgt den 13-årige May Candeloro e. Michelino/Chrevis Cavallo (opdr. Rita Westerholm) til den svenske youngrider Jennifer Lindvall. Jennifer er for øjeblikket bosiddende i Danmark, hvor hun arbejder i dressurstald WillumThomsen. Jennifer Lindvall har tidligere haft gode resultater som ponyrytter og senest som juniorrytter, hvor hun sluttede på en andenplads i det svenske mesterskab.

May Candeloro har sammen med sin rytter Kathrine Springborg været på det danske landshold for junior, youngrider og senest som U-25, hvor det blev til en 3. plads ved Nordisk mesterskab i Findland i 2017.  

– Jeg er rigtig glad for, at det er Jennifer, som skal overtage May Candeloro, fortæller Kathrine. Jeg og min familie har haft så mange gode oplevelser med den hest. Jeg glæder mig til fremover at følge Jennifer og Cando på dressurbanerne.

Stutteri Springborg indkøbte May Candeloro som 5-års og Kathrine Springborg har stået for uddannelse af hesten. Tiden er blevet lidt knap for Kathrine, der læser statskundskab på Københavns Universitet. Hun er dog ikke stoppet med at ride, men lover at hun snart kommer tilbage. Der er et par gode ungheste på vej af stutteriets eget opdræt.