Nanna Merrald starter hos Blue Hors pr. 1. februar

Nanna Merrald og Millibar - photo credit: Koen Gomes

Nanna Merrald og Millibar - photo credit: Koen Gomes

Ulrik Sørensen der er ansat som sportschef på Blue Hors, har et mål om at Blue Hors skal være med helt fremme på pointtavlerne i fremtiden, og derfor øjne og ører åbne for mulige emner.

Nanna Merrald som vi jo alle kender fra hendes egen succes gennem årene helt fra pony frem til tidlig senior debut sammen med Millibar, og nu aktuel med flere spændende unge heste på vej til Grand Prix, trækker de sjællandske pæle op for alvor pr. 1. september 2018 og starter på fuld hos Blue Hors som et nyt stærkt konkurrencekort. 

24-årige Nanna Merrald er i øjeblikket igang med den sidste del af sin uddannelse i biokemi, og derfor starter hun på deltid fra 1. februar under Blue Hors flag, stadig med base hos sine forældre i Hvalsø, for samtidig at kunne gøre sin uddannelse færdig. Og pr. 1. september får hun herefter sin dagligdag med flere af sine nuværende heste på Blue Hors. 

Ulrik Sørensen - photo credit: H2R

Ulrik Sørensen - photo credit: H2R

Et super spændende nyt samarbejde, hvor Ulrik Sørensen med sit tidligere virke som landstræner allerede kender Nanna fra tiden omkring jr/yr landsholdssamlingerne, hvor hun havde både Weltliebe og Millibar med, men ret tidligt jo valgte at satse på seniorkarrieren istedet for young rider. 

Det nye samarbejde glæder Ulrik Sørensen sig rigtig meget til, og en udfordring og mulighed som Nanna ikke kunne sige nej til.