Daniel Bachmann tog sejren i både Intermediaire I og Grand Prix Special i dag i Esbjerg

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zee Me Blue, Broholm 2017 - photo credit: Mikkel-m.com/H2R

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zee Me Blue, Broholm 2017 - photo credit: Mikkel-m.com/H2R

Intermediaire I

Daniel rider en velbalanceret trav tur på den 8-årige DV hingst Blue Hors Zee Me Blue e. Zack / Schufro, opdrættet af Stald Ringsbo. God skridt tur, og samtidig også en god galop tur, hvor der indløber en lille changements fejl med de to pirouetter. Begge pirouetter er med god balance og kvalitet. Begge serier er i orden, men man kunne godt ønske sig lidt mere spring af jorden og frihed i toerne som bliver lidt for jordnære, men særdeles positiv udvikling af galop/changements kvaliteten siden UVM. Parret vinder med 74,386%.

Dagens nr. 2 Lone Bang Larsen med DV hoppen Thranegaardens Rostov e. Romanov / Diamond avlet af Jens Riishede Jensen. Rostov ligner en super spændende hoppe som både bevæger sig smidig med naturlig power hele vejen. Starten lidt spændt ud og dykker en enkelt gang, men derfra har Lone turen under kontrol, dog med en fejl i slutningen af 3´er serien. Super kvalitet i pirouetterne.

Nr. 3 bliver Linda Pfingstel Aasted med Orlando Bloom e. Haydn / Cortus. Super stabil og velbalanceret tur uden tekniske fejl. 

Første uplaceret bliver Josefine Hoffmann med Hønnerups Driver. I dag bliver turen lidt for hot hele vejen, og der indløber desværre flere spændingsfejl under vejs. 

Grand Prix Special

Debut Grand Prix Special sejr til den 10-årige vallak Blue Hors Zepter e. Zack / Wolkentanz II, avlet i Tyskland, redet af Daniel Bachmann. Det overordnede billede er en klar +75% tur, dog med kun to fejl under vejs. De to fejl er en lille galop tur i den ene trav øgning, og et uheld ud af den sidste galoppirouette som mest af alt ligner at Zepter slår sig selv. Flot form med god smidighed og løsgjorthed og godt overblik hele vejen. Traversaderne er med god bæring og frihed, regelmæssig passage med flot vinkel bagfra, ubesværet piaffe selvom Zepter giver lidt udtryk for at være små presset ved at fnyse lidt på vejen ud af den 2. piaffe tur, og det giver sig lidt udtryk i overgangen til galop hvor han løber lidt afsted, men Daniel er klar med anerkendende klap under vejs. Resultat 75,131%

En super spændende ekvipage at følge i fremtiden, og den blot 10-årige Zepter ser ud til at medbringe hele pakken også til den store internationale scene.

Daniel fortæller at det er planen at både Zee Me Blue og Zepter skal med til det internationale stævne Horses & Dreams i Hagen som ligger i slutningen af april. 

Photo credit: Mikkel-m.com/H2R

Photo credit: Mikkel-m.com/H2R

Dagens nr. 2 er Dorthe Sjøbæk Hoeck med Stenkjers Naromi e. Romanov / Frühling, avler Ernfred Sero. Parret leverede en stabli og velbalanceret tur hele vejen, desværre med en fejl i de 15 ettere. 

Lone Bang Larsen havde en travl dag med to heste til start i Specialen, da feltet var blevet reduceret, idet bl.a. Anna Kasprzak og Rock Star havde meldt fra, og istedet var Anna blevet hjemme under dynen med influenza.

Begge Lone´s heste ser ud til at være selvgående og fremme foran Lone hele turen, og man får indtrykket af at det gælder om at kunne sidde stille og holde roen. Øvelsesmæssigt er det to heste med rigtig gode kvaliteter, og det er småting som under vejs holder dem begge lige under 70% i dag.