Cathrine Dufour inviterer fans indenfor!

Bohemian og Cathrine Dufour - photo credit: Sanne Svendsen

Bohemian og Cathrine Dufour - photo credit: Sanne Svendsen

Pressemeddelelse

Nu kan fans og andre dressur-interesserede komme helt tæt på Danmarksmesteren Cathrine Dufour som i februar starter ny medlemsklub.

Cathrine Dufour har lige siden hun var helt lille været bidt af en gal hest. I sin iver efter at blive verdens bedste dressurrytter, har hun altid holdt nøje øje med hvordan verdens bedste ryttere træner, spiser og sover. Da hun startede var det dog sparsomt med viden toprytterne delte ud af uden videre.

Det vil Cathrine Dufour nu lave om på og i den forbindelse lancerer hun nu sin helt egen medlemsklub. Klubben er ikke for de få udvalgte, men for alle fans og dressurnørder, der har lyst til at lære af Cathrines erfaringer.

Som medlem i DufourCLUB får man muligheden for at komme med helt ind i maskinrummet. De månedlige klubaftener byder på foredrag, rundtur på gården, gæsteoplæg og meet-and-greets. Medlemmer i den nystartede klub bliver ligeledes holdt opdaterede på de seneste nyheder fra Cathrines stald.

Cathrine udtaler: “Jeg vil gerne give de unge ryttere den hjælp og de værktøjer jeg gerne selv ville have haft på vejen op”

Ridesporten har altid været kendt for at være en sport hvor kun de aller rigeste har kunne nå til tops. Det forsøger Cathrine Dufour nu at ændre på og klubben er bare ét tiltag i en række af spændende projekter.

Daglig leder af DufourClub Josephine Hall udtaler: “Cathrine har i lang tid ønsket at give alle, uanset baggrund, muligheden for at nå toppen af international dressur. Det kræver den rette viden, noget der tidligere har været forbeholdt de velstillede der har haft råd til de “rigtige” trænere. Med den nye medlemsklub kan alle være med!”

Cathrine Dufour har redet og vundet utallige Danmarks og Europamesterskaber i dressur. I 2016 red hun OL for første gang. Nu udvider hun sin virksomhed med DufourClub for at give noget tilbage til andre dressurtalenter.

DufourClub åbner for tilmeldinger d. 1 februar. Som medlem af klubben får man eksklusive fordele som invitationer til klubaftener, events, preorders, særlige nyhedsmails, giveaways og rabat på merchandise.

Klubaftenerne bliver afholdt ca. en gang om måneden. Den første klubaften afholdes d. 26.02.18 på Grønagergård hvor Cathrine vil give tips og tricks til dressurtræning samt vise hvordan hun træner sin hest Bohemian. 

Atterupgaards Cassidy og Cathrine Dufour - photo credit: Sanne Svendsen

Atterupgaards Cassidy og Cathrine Dufour - photo credit: Sanne Svendsen