Andreas Helgstrand nomineret til Entrepreneur Of The Year

IMG_1877.jpg

EY Entrepreneur Of The Year er en af verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrencer, som hylder de bedste vækstskabere i Danmark og globalt. At Andreas er nomineret til denne pris er en stor anerkendelse af hans store arbejde med Helgstrand Dressage. 

Allerede fra den spæde start i 2008 havde Andreas store ambitioner for Helgstrand Dressage og på bare 10 år har virksomheden udviklet sig til at være en af de største og mest innovative virksomheder i branchen. Andreas har fra start turde satse stort og det har i den grad været katalysator for virksomheden, der i dag er blandt verdens største salgs- og træningscentre for eliteheste. Til trods for virksomhedens størrelse sætter Andreas stadig en stor ære i at være med i alle beslutninger og udgør dermed stadig virksomhedens livsnerve. Med mange internationale sejre bag sig er Andreas et stort forbillede i dressurverdenen og det lokker rigtig mange nye talenter til Uggerhalne ved Aalborg, hvor virksomheden har hovedsæde. Især mange ryttere ser en ansættelse hos Andreas som en kickstart for deres fremtidige karriere. - Jeg er utrolig stolt over at være nomineret til denne pris for anden gang. At være blandt de bedste vækstskabere i Danmark er en stor anerkendelse og det glæder mig, hvis jeg kan være med til at inspirere andre. Men Helgstrand Dressages succes er i høj grad båret af de mange dybt passionerede og dygtige folk, som vi har ansat. Uden deres ekspertise var vi aldrig nået hertil, hvor vi er i dag, fortæller Andreas. Det overordnede formål med konkurrencen er at motivere, engagere og fremme iværksætterlyst og entrepreneurskab og inspirere morgendagens vækstsuccesser. 

Vinderen af Entrepreneur Of The Year i Nordjylland findes på Restaurant Fusion i Aalborg torsdag den 8. november. I alt har juryen nomineret 5 kandidater i hver region og blandt de i alt 6 vindere findes der en national vinder, som kan bryste sig af titlen som årets EY Entrepreneur Of The Year.

Du kan læse mere om EY Entrepreneur Of The Year her

Kilde: Helgstranddressage.com