Cathrine Dufour lancerer Dufour Fashion!

Fans har fået Cathrine Dufour til at lancere en ny tøjkollektion!

Cathrine imødekommer med sin nye tøjkollektion de mange hundrede fans som har måtte kigge langt efter de populære hoodies som blev udsolgt på to døgn sidste år.

De nye designs er lavet i tæt samarbejde med Cathrines mange fans, som blandt andet har stemt om hvilke modeller Cathrine skulle gå videre med. Det har resulteret i en lille kollektion som består af hoodie med og uden lynlås, t-shirt, sweatshirt samt en mulepose.

Medlemmer af Cathrines nye klub - DufourClub - har allerede haft muligheden for at forhåndsbestille og efterspørgslen er stor. Der er allerede nu folk fra hele verden der har været inde og bestille, fra USA til Norge og tilbage igen. Vores danske dressur stjerne er virkelig noget der samler folk.

I dag åbner hun op for pre-orders for alle. Den nye kollektion kan ses på hendes side:

https://dufour-dressage.myshopify.com/collections/fashion