Gode danske præstationer i CDI3 Grand Prix i Vestfold i dag

3 danske placeringer

Per Sandgaard og Charmeur vinder dagens klasse i Vestfold. Super skarp trav program med masser af power og udtryk. God passage, mens piaffen bliver med nogle spændinger og overgangen ind i den sidste piaffe bliver gennem skridt. Score 70,174%.

Karin Nissen og Eno indtager en flot 2. plads med en rigtig solid tur. Parret kommer flot fra start med god frie trav og gode traversader. Der er en smule modstand ind i den første passage men god regelmæssig piaffe med korrekt antal trin. Karin rider en smule hårdt ind i overgangen til piaffen men det ser ud til at passe fint til Eno (samme stil som hos spanske Beatrice Ferrer-Salat med Delgado). Den frie skridt mangler lidt mere afspændthed gennem kroppen. God 2. piaffe tur men mangler lidt mere flow ud. God overgang til galop, gode serier, bliver lidt spændt op mod dommerne i afslutningen af zig-zag galoppen. Mister en smule fremadsøgning i den 2. pirouette. Flot form hele vejen og god afslutning ad midten. 68.630%.

Placeret som nr. 4 er Carina Cassøe Krüth med May-Day Graftebjerg. Super flot indridningsparade, flot udtryk og balance i den frie trav, gode aktive traversader. God 1. piaffe / passage tur. Skridten bliver en smule spændt. Overgangen til passage ved M bliver lidt sen, god zig-zag galop, der indløber en lille fejl i midten af etterne. God balance i pirouetterne. God afslutning ad midten. 68,065%.

Sidst placeret som nr. 5 bliver Nikolai Kowalski med Gevelts Donna Tella. Indridningsparaden bliver åben. Den frie trav på diagonalen bliver lidt uens i rytmen bagi. God tilbagetrædning, generelt er passage og piaffe turene til for forsigtige. Skridten mangler lidt mere afspændthed i kroppen. Der er lidt uro/ubalance passagen inden anspringet til galop, flotte serier, gode pirouetter. 67,195%.

Lene Hoberg og Toftehøjs Malay slutter som nr. 9 med 63,804%. Ekvipagen kommer godt fra start, traversaderne mangler mere bæring og smidighed, super fri skridt bliver lidt spændt i den samlede skridt. Misforstår lidt hinanden i overgangen ved M op i passagen, lidt uro ud af den 2. piaffe tur. Der indløber fejl midt i etterne og begge pirouetterne mangler lidt mere bæring og kontrol. Den sidste piaffe mangler lidt mere energi, mens passage er med god kvalitet. 

Se resultatet af hele klassen her.