Carina Cassøe Krüth og May-Day Graftebjerg vinder CDI3 Grand Prix kür i Vestfold

Skærmbillede 2018-02-21 kl. 17.36.35.png

Vinder af dagens Grand Prix kür med 72,885%

Carina og May-Day sørgede for den danske national melodi i arena i Vestfold her til eftermiddag. 

Ekvipagen leverede en teknisk fejlfri tur med både godt udtryk og god balance hele vejen. Dejlig blød travtur, med flotte øgninger og gode traversader. Gode piaffe og passage ture, momentvis lidt spændinger i piaffen. God samlet skridt, mens den frie skridt bliver en smule kort/lang. God galop tur med gode dobbelte pirouetter, både toer serier og etterne er super flot på plads i dag. 

Karin Nissen og Eno kunne desværre ikke medbringe de flotte takter fra Grand Prix turen til dagens kür, da det virkede som om Eno ikke helt var sammen med Karin hele vejen i dag. Store øjne hos Eno gav ærgerligt nok flere mindre fejl i dag. 

Se resultatet af klassen her.