Berider Bjarne Elefsen til Askelund Dressurstald

28928013_10215506757080599_237485494_o.jpg

Efter fire et halvt år i Australien er Bjarne Elefsen nu tilbage i Danmark. 

I Australien har Bjarne undervist ved landssamlinger for senior og junior/youngrider, haft en para-dressurrytter med ved WEG i Frankrig og trænet ungheste kvalificeret til UVM. Han har ligeledes været State Coach ved Equestrian Queensland og haft adskillige lilletur samt GP rytterer med ved de Australske mesterskaber.

Inden Bjarne tog til Australien har han i mange år været daglig leder i Holte Rideklub og han har bl.a. arbejdet for Hasse Hoffmann i Ebeltoft.

På Askelund Dressurstald er vi utrolig glade for at kunne byde Bjarne velkommen og vi ser frem til et godt samarbejde hvor hest og rytter er i fokus. Bjarne er nu bosat på og driver sin virksomhed fra Askelund Dressurstald i Ledøje, 2765 Smørum. Vi anser Bjarne som værende en kæmpe kapacitet med fagligheden helt i top. Bjarne glæder sig til at byde nye som gamle kunder velkommen.

Bjarne kan træffes på tlf. 30 33 24 37.

Kort om Askelund Dressurstald.

Nybygget privat ridecenter fra april 2015 med kapacitet til 27 heste på fuldpas. 20*60 ridehal, fiberbaner og walker mm. - alt er nyt og lavet i kvalitets materialer. Askelund Dressurstald er ejet og drevet af Bente Lillesøe Luplau.