Nanna Merrald og Sådan Que vinder af U25 Grand Prix kür i dag i Lier

qb.jpeg

Flot start på jobbet hos Blue Hors for Nanna Merrald

Selvom Nanna endnu ikke er flyttet fysisk til Blue Hors, så var det hendes første internationale stævne med Blue Hors på underlaget, en debut som må siges at være mere end godkendt. Med på sidelinien i Lier havde Nanna også sin mangeårige træner Michael Søgaard.

I dagens U25 Grand Prix kür var Nanna Merrald klassens sidste startende, og hun leverede sammen med den 10-årige hoppe Sådan Que e. Quaterback/ Royal-Diamond en tur med flot overblik og overskud hele vejen. Masser af positiv power og kvalitet hele vejen. Hendes koreografi er lavet med god sværhedsgrad, hvor hun bl.a. laver piaffe vending som lykkedes rigtig flot, eneste lille fejl er da hun er på til afslutningen ad midten og laver fri trav, hvor Sådan Que mister et trin og desværre springer i galop. 

En ekvipage som er et super spændende dansk kort til U25 EM til sommer. 

Nana Gajhede og Overgaards Lawal slutter som nr. 6, mens Maja Petersen og Højgaardens Dexter slutter som nr. 9 i dagens klasse. 

Se resultatet af klassen her.