Køb sæd online, når det passer dig

D´avie and Severo Jurado Lopez at Danish Warmblood stallion show 2018 - photo credit: H2R

D´avie and Severo Jurado Lopez at Danish Warmblood stallion show 2018 - photo credit: H2R

Nyhed på Helgstrand Dressage i dag

Hos Helgstrand Dressage sker der hele tiden nyt – selv på den digitale front, hvor Helgstrand nu er klar til at lancere en webshop med salg af sæd fra de mange tophingste, som stalden huser. 

Helgstrand Dressage så dagens lys tilbage i 2008 og har sidenhen udviklet sig til at være en af verdens mest anerkendte salgsstalde. Parallelt med salgsstalden har stedet etableret en hingstestation, som tæller 23 avlshingste af højeste kvalitet. Deriblandt et utal af fløjhingste og præmiehingste. 

- Vi har længe gået med tankerne om at lave en webshop, for at optimere vores service og gøre sædbestillingen endnu nemmere og mere fleksibel for vores kunder, fortæller Lene Birkemose, der er ansvarlig for hingstestationen i Danmark. 

- Selvom vi efterhånden har opbygget os et godt forhandlernetværk, er der stadig rigtig mange, der bestiller direkte hos os. Det er et stort arbejde at administrere de mange daglige sædbestillinger og derfor er webshoppen også et tiltag, der skal gøre arbejdet lidt nemmere for os, tilføjer Lene. 

Helgstrand Dressage pointerer, at selvom webshoppen gerne skulle hjælpe mange hoppeejere nemmere gennem sædbestillingen, så kan sædbestillingen stadig ske direkte til Lene Birkemose, ligesom hun og Helgstrands to hingsteansvarlige, Christian Springborg og Jesper Bisgaard Nielsen, stadig står til rådighed i forhold til rådgivning omkring rette valg af hingst. 

Helgstrand Dressage fejrer lanceringen af webshoppen ved at tilbyde 10% rabat på 1. rate ved bestilling af sæd fra en af stedets mange nye lovende 3-års hingste ved at benytte rabatkoden "stallions2018". Webshoppen finder du på www.helgstrandstallions.dk. Shoppen vil i første omgang være tiltænkt de danske kunder, men vil udvides med både en engelsk og tysk side.

 

Lene Birkemose 

Sædbestilling og rådgivning

Mail: stallion@helgstranddressage.dk
Tlf.: +45 22 57 44 11

Christian Springborg 

Rådgivning

Mail: chbreeding@helgstranddressage.dk
Tlf.: +45 41 47 50 00

Jesper Bisgaard Nielsen 

Rådgivning 

Mail: jebreeding@helgstranddressage.dk
Tlf.: +45 26 29 43 05