Placering til Nathalie zu Sayn-Wittgenstein i Compiegne mens Kristine Møller og Fie Skarsø var placeret i Ranshofen (LUX)

Både Compiegne i Frankrig og Ranshofen i Østrig er startet i dag

I Compeigne er CDI3 Grand Prix klassen afviklet i dag med et kæmpe starterfelt på 34 ekvipager. Her vandt Hans Peter Minderhoud med Glock´s Dream Boy med 71,457%.

Placeret som nr. 9 i klassen blev Nathalie med M & M´s med 67,891%. Om dagens tur fortæller Nathalie: 

"Jeg er ret tilfreds med med turen i dag, og jeg havde lagt en plan som det lykkedes fint at følge. Det kan stadig være lidt en udfordring i nye omgivelser, men han var med mig hele vejen. Jeg valgte at ride min skridttur noget afventende, så jeg ikke risikerede at den skulle blive ilende. Mine piaffe og passage ture fungerede rigtig godt," fortæller Nathalie.  

Imorgen kl. 10.00 starter CDIO5 klassen og her er alle 3 danske ekvipager klar til start. Cathrine Dufour med Atterupgaards Cassidy, Anders Dahl med Selten HW og Ulrik Mølgaard med Michigan. Der foreligger endnu ikke nogen online startliste.

CDI3 med unghesteklasser i Ranshofen i Østrig

Danske Kristine Møller blev i dagens 6 års klasse placeret som nr. 2 på DV vallakken UNO Spotlight e. San Amour/Donnerhall som Gestüt Pallerhaff og Stutteri Evo erhvervede sig på Dansk Varmblods forårsauktion tilbage i 2015.

Parret opnåede følgende karakterer: Trav 7,8 - Skridt 7,9 - Galop 8,2 - Ridelighed 8,2 - Samlet indtryk 8,2 = 80,60.

Samtidig blev Kristine også placeret som nr. 5 med 69,324% på Trakehner hoppen Standing O´vation i Prix Sct. Georg klassen, hvor danske Fie Skarsø med Shy Boy blev placeret som nr. 3 med 69,816%.

Østrigeren Ulrike Pruntaler vandt både Prix Sct. Georg og CDI3 Grand Prix klassen.