Skarp start på Equitour 2018 fra de unge danske ekvipager

Det danske Youngrider vinder team, Karoline Rohmann, Josefine Hoffmann og Caroline Elsner - photo credit: Dorthe Rohmann

Det danske Youngrider vinder team, Karoline Rohmann, Josefine Hoffmann og Caroline Elsner - photo credit: Dorthe Rohmann

Over hele linien har de unge danske ekvipager her på dag 1 af Equitour Aalborg været forrest

I den individuelle ponyklasse kunne ingen slå Alexander Yde Helgstrand med Claire. Hans navn ser ud til at være toneangivende i ponydressuren i år, og selvfølgelig super spændende at følge. Alexander var også med på det vindende pony team konkurrence i dag. 

I junior team konkurrencen var det danske Sara Aagaard Hyrm med Skovborgs Romandinov der var stærkeste kort. Super flot og flydende tur med god power, og med let og flot form. Eneste lille ting var en super flot parade men med lidt spændt tilbagetrædning - resten af turen var let og ubesværet med flot kvalitet. Ekvipagen ligner bestemt et stærkt dansk teamkort til fremtidige internationale opgaver. 

Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver - EM Roosendaal 2017. Photo credit: H2R

Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver - EM Roosendaal 2017. Photo credit: H2R

I youngrider team konkurrence var det Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver som blev individuelle vindere. Super udtryk og kontrolleret power hele vejen. Driver bliver lidt uens i højden i forbenene i de frie trav ture. Lidt spændinger i skridt turen, men super flot kontrol og kvalitet i galopturen.

Karoline Rohmann og Noosa Melody ved EM 2017 i Roosendaal. Photo credit: H2R

Karoline Rohmann og Noosa Melody ved EM 2017 i Roosendaal. Photo credit: H2R

Karoline Rohmann og Noosa Melody er nye på youngrider niveau i år. Parret viser en fejlfri tur med super flotte takter og kvaliteter, hele vejen i en konstant og afspændt form. Set fra sidelinien lidt rigelig konservativ bedømmelse.


HD-1c.jpg