Blue Hors Dressur- og Følchampionat

Skærmbillede 2018-06-05 kl. 18.47.17.png

Nyhed på Bluehors.dk i dag

Blue Hors Dressur- og Følchampionat er et sommerarrangement for føl samt 3- og 4-årige rideheste. Her fremvises kun afkom efter Blue Hors-hingste

Fredag d. 29. og lørdag d. 30. juni 2018

Dressurchampionatet består af to runder, 3- og 4-års hestene bliver fremvist under rytter og i hold med to eller tre heste. Den indledende runde om fredagen bedømmes af ryttere fra Blue Hors, de otte bedste ekvipager går videre til lørdagens finale, som bedømmes af en ekstern dommer. Herefter kåres dagens bedste 3- og 4-års hest og der er præmier til de otte heste, der er gået videre til finalen.

Følchampionatet bedømmes af en dansk og en udenlandsk dommer. Her fremvises føl i hold efter hvilken hingst, de er efter. Her bliver dagens bedste hoppe- og hingsteføl kåret og der er præmier til de otte bedste.

Arrangementet, der afholdes på den udendørs ridebane, er altid stærkt besøgt, også af udenlandske gæster, og der kan udtages føl til udenlandske følauktioner. Det er en hyggelig dag, hvor man kan se og sammenligne føllene og det sker oftest, at der på denne dag også bliver købt og solgt føl. 

Efter finaledagen lørdag byder Blue Hors på aftensmad og der er hele dagen opstillet hoppeborg til de små. Så en fornøjelig dag, hvor hele familien kan være med.
 

Tilmeld dit føl eller din 3- eller 4-års championatshest her