Sideløbende med DM klasserne er der bl.a. også en del landsklasser

Dagens MB1 blev med stort aftryk af Atterupgaard hestene

Atterupgaards Kingston med Annitta Duus i sadlen vinder klassen, mens nr. 2 er endnu en Atterupgaard hest, nemlig den 8-årige hingst Atterupgaards Seebach med Rune Willum i sadlen og som nr. 5 Atterupgaards Kawasaki med Selina Solberg Vittinghus. 

Super flot harmoni med hest og rytter

Atterupgaards Seebach og Rune Willum var en ekvipage som H2R har fulgt lidt fra sidelinien på resultatlisterne over vinteren, og i dag fra nært hold på opvarmningsbanen. 

En fornøjelse at følge ekvipagen, og specielt Rune i sadlen, da man jo oftest ser han i trænersædet på sidelinien. I dag havde Rune sin partner Joachim Thomsen i øret for at finpudse detaljerne frem mod starten. Selvfølgelig med en klar plan for opvarmningen, og alligevel med lidt udfordring i changementerne, med forvandlingen fra opvarmningsformen til konkurrenceformen, som Seebach iøvrigt først bliver bedt om kort tid før de skal på banen. Og udfordringerne med changementerne på opvarmingen, havde Rune heldigvis ikke taget med sig. 

Se ekvipagens 72,432% program herunder.

Se resultatet af hele klassen her.