VIDEO - Total Hope vinder 6 års kvalifikationen i Falsterbo - bedste danske ekvipage Michala Damm-Frydenberg med Zippo M.I.

Zippo M.I og Mikala Damm-Frydenberg - Broholm 2018. Photo credit: Thomas Bisgaard

Zippo M.I og Mikala Damm-Frydenberg - Broholm 2018. Photo credit: Thomas Bisgaard

Eneste danske 6 års som klarede "cuttet" til finalen var Michala Damm-Frydenberg med Zippo M.I. e. Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro, avlet af Steen Bo Larsen og ejet af CVL Horses. Ekvipagen sluttede som nr. 8 ud af de 10 som går videre til finalen.

Lige udenfor finalepladserne var de 3 øvrige ekvipager, Atterupgaards Berlucchi med Sanne Henningsen som nr. 12, Tanja Rusovic med Vestermarkens Tequila nr. 13 og Lone Madsen med Heslegård´s Ragnhild som nr. 14. Danske Jacob Nørby Sørensen og Havanna T slutter som nr. 15.  

Screen Shot 2018-07-10 at 14.36.03.png